Swansea har netop fået omkring 400 millioner kroner mellem hænderne til at forstærke truppen med. Offensivstjernen Gylfi Sigurdsson er blevet solgt til Everton for det rekordstore beløb. Sådan bruges pengene bedst: 

AF KRISTIAN PARIS

 Ante Coric

Den kroatiske nummer 10, der er blevet kaldt den nye Luka Modric. Den blot 20-årige har masser af potentiale, og hvis ikke han lander i Premier League er der noget galt.

I de sidste to år er han blevet kædet sammen med et skifte væk fra hjemlandet Kroatien og Dinamo Zagreb. Klubber som Arsenal, Bayern München har alle været interesserede.

Dog vil jeg ikke mene han er hele 400 millioner værd, men det gør jo ikke noget. Så er der plads til flere spillere.

Suso

(Photo by Nicolo Campo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

En vild tid i Liverpool er nok det eneste Suso husker for sit ophold i England. Opholdet kan ikke betegnes som en succes, men lige nu gør han karriere i Serie A for AC Milan.

Han forlyder at være glad på San Siro, hvorfor et skifte måske er usandsynligt. Vi synes dog stadig, at Swansea skal gøre et forsøg for at lokke spanieren tilbage til den britiske øer. Hans eminente dribleegenskaber og blik for spillet er noget som waliserne i den grad kan savne, når Gylfi forlader dem.

Jack Wilshere

På dette tidspunkt i sin karriere, skal Wilshere nok bare sige ja til ethvert job han bliver tilbudt. På trods af alle sine problemer med skader og dårlige præstationer, ved vi, at der gemmer sig en rigtig god fodboldspiller, der nogle gange – nogle gange – kommer til udtryk.

Derfor skal Swansea selvfølgelig heller ikke smide alle  400 millioner efter den engelske landsholdsspiller. Men måske bruge dem på andre spillere… på denne liste… måske?