En Manchester City-fan besluttede sig for at det ville være en god idé at forsøge at trolle Bayern Münchens engelske Twitter-profil forleden dag, da de sydtyske giganter åbnede deres Bundesliga-sæson med et brag, da man knuste Werder Bremen med hele 6-0 på Allianz Arena. Han havde dog nok ikke forventet et så brutalt svar fra de forsvarende tyske mestre.

Det hele begyndte med, at den engelske del af Bayern München på Twitter efter kampen lagde en såkaldt GIF op med DJ Khaled, der florerer med teksten ’Another One’ – ’Endnu en’.

Hvortil Twitter-brugeren @MaxDrelincourt i et hashtag skrev #bayernscringyvines, som nok bedst på dansk kan oversættes til ’Bayerns pinlige Vines’.

Derefter svarede Bayern Münchens Twitter-profil igen. Her gjorde man nemlig @MaxDrelincourt hånligt opmærksom på, at der altså ikke var tale om en Vine, men om en GIF. Ikke nok med den hånlige belæring havde man også vedlagt en Vine, hvor Bayern München i de døende minutter sender Manchester City ud af Champions League.

For at gnide yderligere salt i sårer afsluttede Bayern München med dette bilede: