Brøndby-holdet fotografet før kampen mod Omonia Nicosia. [Getty Images]

Brøndby-holdet fotografet før kampen mod Omonia Nicosia. [Getty Images]

Den hollandske klub NEC Nijmegen har hentet den 23-årige forsvarsspiller, Dario Dumic, der dermed skifter til den hollandske klub fra dags dato.

Den 23-årige forsvarsspiller Dario Dumic skifter fra dags dato til den hollandske NEC Nijmegen. Lejeaftalen begynder dags dato (19. januar) og løber indtil d. 30. juni 2016.

På klubbens hjemmeside, brondby.com, udtaler sportschef Troels Bech følgende:

“Vi er yderst tilfredse med at have indgået en ganske fornuftig lejekontrakt for Dario i forårs-sæsonen. Dario er stadig en ung mand, som skal lægge yderligere på sit spil for at indfri sit potentiale. Vi er sikre på, at Dario i NEC Nijmegen får muligheden for at udvikle sig yderligere, og da han selv har ønsket at gribe denne mulighed, vil vi ikke stå i vejen for ham. Dario har siden sin ankomst tilbage i 2010 engageret sig i klubben, og han er derfor utrolig vellidt af alle i og omkring Brøndby IF, og vi ønsker derfor Dario alt det bedste under sit ophold i NEC Nijmegen.”

Dumic kom til Brøndby IF tilbage i 2010 som 17-årig på en fri transfer fra engelske Norwich og har siden da opnået 107 kampe på førsteholdet og scoret tre mål.

Hovedpersonen udtaler selv om lejemålet:

“Jeg er utrolig glad for aftalen med NEC Nijmegen, og jeg håber selvfølgelig at etablere mig hurtigt på holdet. Jeg vil gerne takke Brøndby IF for at give mig denne mulighed, og så vil jeg gerne give en særlig tak til Brøndby IF’s fantastiske fans.

De giver os spillere en fantastisk kulisse, som ikke findes bedre i Danmark, og de er med til at motivere én til altid at give sit ypperste. Brøndby IF er og vil altid være en del af mig, og jeg håber at vende tilbage til klubben en dag, når tidspunktet er rigtigt.”

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/broendbys-dream-team/