Den tidligere Premier League-spiller Joe Cole udtaler, at en Chelsea-spiller er den mest talentfulde spiller han har spillet med, samtidig med at han udtaler at han håber på at belgieren bliver hos Chelsea, resten af hans karriere.

Af Lasse D. Drescher

Joe Cole har tidligere befundet sig i Premier League, hvor han har spillet hos hold som Liverpool, Chelsea og West Ham. Joe Cole udtaler nu, at Chelsea har en af verdens bedste spillere i verden.

(Photo: Getty Images)

Joe Cole har ifølge GiveMeSport udtalt at det i hans øjne hverken er John Terry, Frank Lampard eller Didier Drogba, selvom de tre har været nogle af Chelsea’s vigtigste profiler år tilbage.

Joe Cole udtaler følgende om den nuværende Chelsea-spiller:

“Jeg tror at Eden Hazard vil gå ned i Chelsea’s historie. Han er uden tvivl den mest talentfulde spiller jeg nogensinde har spillet med, og han er en helt for fansene. Jeg håber han bliver hos Chelsea i resten af hans karriere.”

Lige for at understrege det, så har Joe Cole og Eden Hazard altså ikke spillet sammen, selvom det er de ord som kommer ud af Cole’s mund. Eden Hazard kom til Chelsea i 2012, og det er to år efter at Cole har forladt Chelsea til fordel for Liverpool.

Den 35-årige englænder formåede i omkring 184 Chelsea-kampe at scorer 28 mål, det er i de flestes øjne ikke prangende, men det var altså fra en position på kanten, så derfor er det alligevel noget Cole kan være tilfreds med.

I Liverpool-tiden blev det blot til 26 kampe, og man kan roligt sige at Joe Cole ikke var den vigtigste spiller hos Liverpool, men han formåede dog stadig at vise klasse.

Cole har som førnævnt også været hos West Ham, i løbet af to perioder. Den første var fra 1998-2003, og så igen i 2013-2014. Det blev samlet til omkring 156 kampe for West Ham.

Læs også: Alex Ferguson: Ikke nok med at Wayne slår Bobby’s rekord, men han gør det også 200 kampe hurtigere