Evertons midtbanespiller, Idrissa Gueye, har afsløret, at hans idol, mens han var ung, var David Beckham og derudover hylder han N’Golo Kanté, som han mener, er verdens bedste midtbanespiller lige nu.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Gueye tilbragte sin tidlige karriere i Senegal, hvor han spillede for Diambars, før han skiftede til franske Lille i 2008, hvor han skabte sig et navn. Det blev Aston Villa fristet af, da de købte ham i 2015. Hans præstationer i Aston Villas nedrykningssæson var en af de eneste positive ting i den sæson.

Gueye var simpelthen for god til Championship-fodbold, og dette mente Everton tilsyneladende også. Den nuværende Everton-midtbanespiller kommer med stor ros til sin gode ven, Kanté, i et nyt interview:

“Sidste sæson hjalp han Leicester med at vinde Premier League og det ser ud til, at han også bliver mestre i denne sæson med Chelsea. For mig er Kanté den bedste midtbanespiller i verden lige nu.

Vi ankom til England samtidig, og for at det ikke skal være løgn, var vi faktisk også på det samme fly! Han skiftede til Leicester, og jeg skiftede til Aston Villa.

Det var et stort øjeblik for os begge, fordi vi realiserede vores ambitioner om at spille i den liga, vi begge havde drømt om at spille i.”

Gueye og Kanté ankom begge til Premier League i 2015, og siden da har Kanté været den, der har nydt mest succes af de to parter.