Det er sådan set bare endnu en handel, der synes at været på plads for spanske Atletico Madrid. 

AF KRISTIAN PARIS 

Men helt så almindelig er handlen ikke. Ikke fordi det er en speciel spiller eller et meget højt beløb, men fordi det er to specielle klubber, der er ved at indgå en handel.

Faktisk er det over 10 år siden, at de to Madrid klubber synes at sætte deres underskrift på en aftale mellem de to klubber.

Transferen indebærer en flytning af den 22-årige spanske midtbanespille Marcos Llorente fra Real Madrid. Atletico er eftersigende klar til at skrive under med det spanske talent, der ikke helt har slået igennem på seniorholdet efter han for nogle år siden blev seniorspiller.

Faktisk er det kun blevet til to ligakampe i denne sæson, der er hans første, efter han blev rykket op fra andetholdet Real Madrid B.

Billedresultat for marcos llorente

Llorente er i øjeblikket heller ikke tilstede i Real Madrids trup. I denne sæson er han udlejet til ligarivalerne fra Alaves, hvor det er blevet til 23 kampe i ligaen.

Hvis transferen går igennem, er det første gang de to klubber har handlen indbyrdes siden 2006, hvor Atletico skrev kontrakt med Jose Manuel Jurado for omtrent 30 millioner kroner.

Llorente har derudover været outstanding for oprykkerne Alaves, hvor det er blevet til adskillige assist, og det står tvivl om hans fremtid i Madrid.

Vil Zinedine Zidane kunne bruge den ungen midtbanespiller i næste sæson, eller er han ikke stor nok selveste Real Madrid.

Hvis konklusionen er nej, ja, så vil der med sikkerhed være klubber, der er klar til skrive kontrakt med den fysisk stærke midtbanespiller. En af de klubber vil med garanti være Atletico Madrid, der vil byde ham velkommen med åbne arme.

Hvis det sker, er det i hvert fald en rekordtransfer.