FC Københavns sæson kan blive bedre, end man lige går rundt og tror. Økonomien er i hvert fald på plads for de næste mange år.

20-04-2016: Fodbold DBU Pokalturnering, 2. semifinale Brøndby IF – FC København: Benjamin Verbic og Ludwig Augustinsson, FCK FC København jubler efter 0-1 sejren over Brøndby i pokalsemifinalen onsdag d. 20 april 2016 i Brøndby. Målet blev scoret af Nicolai Jørgensen, FCK FC København. Foto: Lars Møller/Scanpix

FC København har varslet, at klubben sælger nogle af sine profiler til sommer, og Ludwig Augustinsson er allerede skibet afsted for den nette sum af 35 millioner kroner.

Desuden rygtes det, at angriberen, Andreas Cornelius, er på vej til den italienske Serie A-klub Atalanta for omkring den samme sum.

Forsvarsgeneralen Mathias ‘Zanka’ Jørgensen skulle efter sigende også være på udkig efter en større udfordring.

Men snart kan de også tjene penge på en spiller, som ganske vist er fortid i klubben. Det kan man, fordi FC København sidste sommer solgte Nicolai Jørgensen til hollandske Feyenoord for 30 millioner danske kroner, og dengang fik man inkluderet en videresalgsklausul i aftalen, der gør, at FC København modtager en vis procentdel næste gang, Jørgensen skifter klub.

Det betyder, at de kan få fingrene i flere penge, uden de behøves at miste flere spillere til sommer. Og den situation kan meget vel komme til at ske.

Ifølge den franske rygtebørs er Nicolai Jørgensen på vej til Marseille, der har scoutet spilleren i flere kampe nu. Danskeren har foreløbig lavet 21 mål og 11 assist i ligaen i denne sæson.