Af Anders Lang Jensen

Portugisiske William Carvalho har i mange transfervinduer i træk blevet rygtet til større klubber, og især Premier League har været nævnt aldeles mange gange. Nu skulle det store skifte være klar til sommerens transfervindue. Det skriver Daily Mirror.

William Carvalho under en kamp mod Benfica. [Getty Images]

Den defensive midtbanemand, der vandt EM med Portugal i 2016, har netop skiftet agent, og dermed skulle et skifte til engelsk fodbold være på trapperne. Den unge Sporting-spillers nye agent er nemlig ikke hr. hvem som helst.

Agentfirmaet Media Base Sports er her, Carvalho nu har repræsentanter. Og ejeren af firmaet er Pep Guardiolas bror, Pere. Derfor ligner et skifte til Guardiolas Manchester City noget, der bliver en realitet, når sommerens vindue slå dørene op.

Den 24-årige midtbanespiller har længe været rygtet til Premier League, og med Manchester Citys defensive problemer jagter Pep Guardiola et defensivt anker til midtbanen.

I sæsonen 13-14 blev Carvalho kåret til den portugisiske ligas bedste spiller, og Monaco og Arsenal var klar til at hente den fysiske spiller. Men med et prisskilt på £30m dengang, røg en handel i vasken. Nu skulle en ny handel dog komme igennem med en pris på minimum samme niveau.