Har den 34-årige franskmand, Bacary Sagna en fremtid hos Manchester City. Eller bør den aldrende franskmand overveje et skifte til Premier League-konkurrent?

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Express skriver nu at West Ham, er på jagt efter Manchester City-spiller. Det er den franske højreback Bacary Sagna, som rygtes væk fra Etihad Stadium. Express understreger at Sagna selv skulle have gjort det tydeligt, at et skifte til West Ham har interesse.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Den 34-årige franskmand har ikke modtaget nogen fremtidig sikkerhed, fra Manchester City-træneren Pep Guardiola. Sagna har derfor ifølge Express interesse i at forlade Manchester City, for så at skifte til et sted hvor han vil blive en vigtig spiller.

Har Manchester City-franskmænd en fremtid hos Premier League-konkurrent?

Det engelske medie nævner ikke noget beløb, som man forventer at Sagna kan komme til at koste. Det forventes nemlig at Sagna vil skifte til West Ham, når kontrakten med Manchester City udløber. Bacary Sagna skulle også have udtalt, at han er klar til at gå ned i løn, for et skifte til Premier League-klubben West Ham.

Læs også: Bayerns offensiv-profil er ikke glad: Vil væk til sommer