Når Danmark Lørdag tørner sammen med Mexico, bliver der lagt stor fokus på det offensive spil. 

Siden Danmark spillede sig til VM ved at slå Irland med 5-1 tilbage i november, har landsholdet kun scoret ét mål i fire kampe.

PARIS, FRANCE – SEPTEMBER 15: Head coach Age Hareide of Malmo FF during the UEFA Champions League between Paris Saint-Germain and Malmo FF at Parc Des Princes on September 15, 2015 in Paris, France. (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Til gengæld er der kun blevet lukket ét mål ind.

Derfor ser det altså ud til, at der er godt styr på defensive, men den offensive del halter gevaldigt efter.

“Vi må have gang i målene”, siger landstræner Åge Hareide.

“Vi skal have skabt nogle chancer og få lavet nogle mål. Men vi skal ikke gøre andet, end vi har gjort tidligere. Vi får nogle lidt andre omstændigheder, når Christian (Eriksen, red.) nu er tilbage. Vi kan få sat folkene op på en bedre måde end mod Sverige.”

“Offensiven skal i gang, for det er også vigtigt for selvtilliden, når vi skal ind til den første VM-kamp mod Peru”, siger Åge Hareide.

Testkampen er meget vigtig

“Alle er kampe er vigtige, men det her er det sidste tjek før Peru, og vi har jo valgt Mexico, fordi de på mange måder minder om Peru i presspillet, i aggressiviteten og i spillestil. De er uberegnelige og spiller med mange forskellige systemer og formationer, og de skifter hele tiden.”

“Det bliver en meget, meget fin test”, siger Åge Hareide, som mærker gode vibrationer i lejren.

“Jeg er meget imponeret af spillertruppen. Vi har trænet rigtig godt, og spillerne arbejder stenhårdt. De er i god form og er uden skader. Alle kan give fuld gas, så vi får god kvalitet til træning, og det er rigtig godt.”

“De er i god balance. Der er kommet mere ro på, efter vi er endt på de 23 spillere. Der har været en del, der har spekuleret meget på, om de kom med, og det kan begrænse arbejdsindsatsen”, siger Åge Hareide.

Landsholdet spiller mod Mexico lørdag aften klokken 20.00.