Det er torsdag og det betyder, at det er transfermarkedets sidste dag. I nat lukker og slukker muligheden for at forbedre sin trup det næste halve år frem. Premier League-klubberne er godt i gang, og Tottenham Hotspurs ser ud til at forstærke holdet endnu mere. Harry Kane kommer ikke til at følge med i Deadline Day, men han er sikker på at Daniel Levy kommer til at forstærke klubben. 

Af David Paris

Tottenhams stjerneangriber Harry Kane har i et interview med den engelske avis The Telegraph udtalt, at han ikke har fulgt med i transfervinduet, men forsikrer klubbens fans om, at Tottenhams ejer Daniel Levy kommer til at levere nye spillere på transfermarkedets sidste dag.

“Jeg har set golf. Han sagde, at dette overførselsvindue havde været skørt, selv om den mand, der hævder, at han aldrig engang tænker at forlade Spurs, ikke giver meget for nye dyre spillere. “

“For at være helt ærlig har jeg ikke rigtig de fulgt med i Deadline Day. Selvfølgelig kommer købmanden frem i ham . Jeg vil være interesseret i at se hvem vi får af nye spillere på holdet, men jeg er ikke interesseret i andre hold. Jeg er fokuseret på Tottenham. Daniel kan lide at gøre det på den sidste dag for at få det bedste tilbud, men vi skal bare vente og se.

“Daniel er en stor forretningsmand, den måde han driver klubben på, den nye træningsplads, det nye stadion. Han gør hvad han vil gøre. Nogle formænd er forskellige. Men han gør hvad han gør og føler det er den bedste måde at hjælpe teamet på.”