Harry Winks er navnet. Navnet på den nye Iniesta. Den engelske midtbanespiller, der til daglig slår sin folder i London for Premier League-mandskabet Tottenham er blandt de helt store talenter i verden lige nu. Og det mener Harry Winks’ egen træner også. Mauricio Pochettino er nemlig manden, der står Harry Winks til at blive den nye Andres Iniesta.

Den kun 22-årige midtbanespiller, der er et resultat af klubbens egen talentudvikling, var meget skadesplaget i sidste sæson, men nu ser han ud til at være fit for fight. Indtil videre i denne sæson har han dog kun været involveret i seks minutters Premier League-fodbold. Det forhindrer dog ikke træner Pochettino om at bruge ham i weekenden, hvor der er topkamp mod Liverpool. Det skriver det engelske medie Goal.com, der regner med at Winks kommer i aktion.

Winks har flere gange gjort sig gældende på Tottenham-mandskabet. Faktisk har han imponeret hver gang han er vendt tilbage fra en skade. Og det samme er tilfældet på landsholdet i England, hvor træner Gareth Southgate også har tiltro til den nye Iniesta.

Tottenham-træner udtaler sig

Pochettino udtaler sig: “Han egenskaber og udstråling og indstilling er fantastisk. Nå vi taler om midtbanespillere af klasse, så nævner jeg Iniesta. Og Harry Winks er sådan en type. Eller Xavi. Han har kapacitet, hovedet og evner til at blive lige så god. Han kan SERIØST blive den nye Iniesta. Men han skal arbejde hårdt. Det er helt sikkert. “

“Fodbold skal være hans primære fokus. Ellers går det galt. Alt andet rundt om som forretninger og byen er ikke det værd for Winks. Det er valg han skal tage. For så kan han blive seriøst god. Både for os og landsholdet.”