Bayer Leverkusens stortalent Kai Havertz er eftertragtet blandt flere europæiske storklubber. Men der skal angiveligt næsten en milliard kroner på bordet for at købe ham fri. 

Leverkusens 20-årige tysker Kai Havertz imponerer på midtbanen for den vesttyske bundesligaklub.   Og det i en grad, så han allerede har været sat i forbindelse med klubber som Bayern München, Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United og Real Madrid. Det skriver avisen Bild, som fortæller, at Havertz gerne vil have en afklaring i forhold sin fremtid inden længe. 

Spanske AS skriver, at Leverkusen har smækket et prisskilt på cirka 971 millioner kroner på midtbanespilleren. I sommer forsøgte Bayern München at købe stortalentet fri hos rivalerne og lagde angiveligt et bud i størrelsesorden omkring 670 millioner kroner, men måtte se sig afvist. Men den tyske mesterklub skulle dog alligevel være blandt favoritterne til at sikre sig Havertz, skriver AS. 

I sidste uge blev Mauricio Pochettino fyret som manager i Tottenham, og argentineren – der nu rygtes til Bayern München – skulle angiveligt have en fan i den 20-årige tysker. Kai Havertz kan spille alle offensive pladser på midtbanen og som kantspiller. I sidste sæson scorede han i alt 17 mål for Leverkusen. 

For et par uger siden fortalte Havertz lidt om sine fremtidsdrømme til det spanske medie. 

”Jeg bliver sat i forbindelse med Bayern, fordi det er den største klub i Tyskland og mange unge spillere har haft succes i klubben. Der findes spillere, som gerne vil blive tæt på deres familie, og så findes der dem, der vil bo i et andet land. Hvis man vil være en stjerne i Tyskland, går man ikke galt i byen med Bayern. Jeg føler mig sikker på, at jeg har fået nok international erfaring i Leverkusen til at kunne spille for en klub uden for Tyskland,” sagde den ombejlede spiller, som dog understregede, at han koncentrerer sig om at spille en god sæson for sin klub.