Eden Hazard har i et interview med Daily Mirror løftet sløret for hvilken holdkammerat, som han har spillet sammen med, der har været mindst intelligent.

Eden Hazard har i et interview med Daily Mirror løftet sløret for hvilken spiller, han mener, har været den mindst intelligente. Valget er faldet på Diego Costa. Foto: EPA/LISI NIESNER

Eden Hazard har i et interview med Daily Mirror løftet sløret for hvilken spiller, han mener, har været den mindst intelligente. Valget er faldet på Diego Costa.
Foto: EPA/LISI NIESNER

Hazard har været i forrygende form denne sæson, hvor han har været en væsentlig årsag til, at Chelsea er placeret langt højere, end de var i sidste sæson. Men en anden årsag er også, at Diego Costa for alvor har fundet sin målnæse frem igen.

Ifølge Hazard skal Diego Costa da også være glad for, at netmaskerne for tiden blafrer, for hvis det ikke var for fodbold havde han ikke så mange andre ting, han kunne lave.

Hazard afslører i al fald over for Daily Mirror, at Diego Costa er den mindst intelligente spiller, han nogensinde har spillet sammen med.

Chelsea er aktuelt placeret på en syvendeplads, men der er kun tre point op til tredjepladsen, hvor man finder Arsenal.