Eden Hazard har netop overstået sommeren VM. Her blev det til en tredje plads med Belgien, og en nominering som turneringen næstbedste spiller. En fantastisk slutrunde af den eksplosive belgier, der nu tiltrækker opmærksomhed fra de bedste hold i verden. 

Belgiens landstræner Roberto Martinez mener, at Hazard er klar til en ny udfordring. Det kan være hvilken som helst klub.

SUNDERLAND, ENGLAND – MAY 11: Everton coach Roberto Martinez looks on before the Barclays Premier League match between Sunderland and Everton at the Stadium of Light on May 11, 2016 in Sunderland, England. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Belgieren udtalte for nyligt, at han er åben for at forlade Chelsea og prøve noget nyt, og den holdning deler landstræner Roberto Martinez.

– Det kan godt være den rette tid for ham at prøve noget andet. Han er en moden spiller og en stor leder. Han kan løfte et nyt projekt hvor som helst i verden, og han er i den bedste periode i sin karriere, siger Martinez til Cadena Ser.

– Han passer ind i alle klubber i verden. Spillerne har brug for nye udfordringer og nye projekter, og måske er det den rette tid for ham og Chelsea at skilles.

– Det ville overraske mig meget, hvis Chelsea ikke har modtaget store bud på ham nu.

Ny træner for Hazard

Chelsea har netop sagt farvel til Antonio Conte, og goddag til Sarri. Det kan måske gå hen og få betydning for Hazard fremtid. Hazard har tidligere udvist utilfredshed ved den defensive stil fra Antonio Contes side. Og det kan nu se helt anderledes ud med den nye træner. Sarri er meget kendt for sin offensive stil, hvilket formentlig vil passe Eden Hazard langt bedre.

Hvor Chelseas troldmand ender må tiden vise. Kan han mon forlade sin elskede klub?

27-årige Hazard har spillet i Chelsea siden 2012 og har kontrakt med klubben til sommeren 2020.