Hvor er Hazards fremtid? Den belgiske landsholdsspiller kom ind fra bænken i hvad, der formentlig bliver hans sidste Premier League-kamp for Chelsea i denne omgang. Det var sæsonens sidste kamp og søndagens modstander fra danskerklubben Leicester City. For nu fortæller Hazard nemlig, hvor hans fremtid ligger. Det skriver Goal.com i dagens avis.

Den tidligere Lille-spiller bekræfter nemlig, at han har taget en beslutning om sin fremtid. Om han bliver på Stamford Bridge eller tager til en anden klub, er ikke offentliggjort endnu. Men Hazard selv har taget beslutningen, og den kan ikke laves om.

De sidste par transfervinduer har kongeklubben Real Madrid vist stor interesse i angriberen, der er den spiller i Premier League i denne sæson, der har lavet flest assists. 15 af slagsen. Derudover har han nettet 16 gange i 38 Premier League-kampe.

Eden Hazard
Eden Hazard forud for venskabskampen mod Skotland i september 2018. Foto: Ian MacNicol/Getty Images

Hazards kontrakt udløber til sommeren 2020 og hans pris ligger på 130 millioner euro. Det svarer til cirka 970 millioner danske kroner.


Hvor ligger hans fremtid?

Kampen mod Kasper Schmeichel og co. endte 0-0 og og fordi Tottenham og Everton spillede 2-2, sikrede London-klubben sig tredjepladsen i Premier League. Den giver adgang til Champions League næste sæson og det var målet for træner Maurizio Sarri. Såfremt Hazards fremtid bliver i Chelsea skal han altså spille Champions League, men det er ikke noget der kan overtale den 28-årige professionelle fodboldspiller.

Da Hazard blev spurgt af journalister, om det havde en indflydelse om hans fremtidige klub skulle spille CL, svarede han: ”Nej det tror jeg ikke. Jeg har taget min beslutning og nu må vi se. Jeg venter, ligesom du og fansene venter. Venter på at fortælle om min fremtid. Men der skal aftales nogle ting med klubben. Så alt er ikke klar endnu. Men vi venter.”