Chelsea-træner Antonio Conte er klar i mæglet, når det handler om at bestemme i omklædningsrummet og på banen. Den italienske træner viger ikke fra personlige interesser og tjenester og bestemmer udelukkede, hvem der spiller, og hvor og hvornår de gør det. I et interview har han fortalt, at holdets helt store stjerne Eden Hazard sagtens kan komme til at spille falsk nier – selvom han selv hader den position og de arbejdsopgaver, der følger med.

Conte, der tidligere har træner blandt andet Juventus og det italienske landshold, mener ikke, at man som spiller har ret til at brokke sig over den position man skal spille – så længe det er for holdets bedste og gavner alle mand på banen.

 (Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Hazard, der i øjeblikket betragtes som en af verdens absolut bedste fløjspiller var efter sidste weekends kamp mod Manchester City, utilfreds med at starte kampen som falsk 9’er. Han sagde følgende om situationen:

“For mig, personligt, så synes jeg det er svært at spille en god kamp, når jeg kun kommer til at røre bolden så få gange i løbet af en kamp. Det er tre boldberøringer med ét touch hver gang. Det er ikke nok for mig.”

Til dette svarede Conte, da han blev spurgt om han Hazard kunne finde på at spille falsk 9’er igen, følgende:

“Ja det kan han godt komme til, men kun hvis det er for alles bedste at holdet har Hazard som falsk nier. Så er det ok. Ellers så tager jeg en anden beslutning og spiller med en decideret angriber, som Giroud eller Morata. Der er mange spillere om buddet og derfor skal jeg vide, hvad de forskellige kan, så jeg kan afgøre, hvem der skal starte på bænken, og hvem, der skal starte inde.”

Hvad mener du? Er du enig i Contes udtalelser?