Chelseas offensive stjerne Eden Hazard har flere gange gjort sig bemærket på fodboldbanen og betragtes som mange som en af verdens aller bedste og mest kreative fodboldspillere. Fløjspilleren er eminent til at drible med bolden og har fodskifte, der kan sætte selv den mest rutinerede forsvarsspiller af. Derudover er han også hurtig og kan med sin glatte inderside let curle bolden ind i det lange hjørne, når han trækker ind fra sin plads på venstrekanten.

Nogen vil mene, at han er den af de bedste i den engelske Premier League og der er helt sikkert også nogen argumenter, som taler for den påstand. Hovedpersonen selv er dog ydmyg og sætter hele tre spilleren højere end sig selv. Det drejer sig om Liverpool-spilleren Mohammed Salah, Spurs-angriberen Harry Kane og Premier Leagues førerholds vel nok bedste spiller; Kevin de Bruyne.

Hazard synes helt sikkert, at han belgiske landsholdskollega De Bruyne skal vinde prisen som den bedste spiller i Premier League (Photo by Xavier Laine/Getty Images ). 

Trioen har været fænomenale i denne sæson og det er nok også de tre navne, der står øverst på listen, når PFA Player of the Year-awarden løber af stablen i slutningen af sæsonen.

De Bruyne har lavet 14 assists, Salah har nettet 24 gange – akkurat det sammen som Harry Kane indtil videre i denne sæson. Hazard siger:

“Jeg synes, at der er tre spillere i ligaen, der skiller sig ud – Kevin De Bruyne, Mohamed Salah Harry Kane. Jeg har stemt på De Bruyne, og derefter synes, at Salah er bedst og derefter Kane. Det er rækkefølgen og det er min holdning.”

“De Bruyne har alt ting. Han forsvarer godt, han løbe retur, han laver gode indlæg, hjørnespark og frispark. Det er perfekt. Han scorer i de store kampe og falder aldrig ud af kampene. For mig er han klart den bedste.”