Eden Hazard er i en artikel i London Evening Standard, for alvor ude og rose, en af hans nuværende holdkammerater.

Af Lasse D. Drescher

Eden Hazard er fortsat den helt store stjerne, hos Premier League-storklubben Chelsea. Nu går den belgiske stjerne ud, og roser en af hans holdkammerater. Spilleren som Eden Hazard roser i London Evening Standard, er den engelske midtbanespiller, Ross Barkley.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Den 24-årige engelske midtbanespiller var en profil hos Everton, og skiftede så til Chelsea. Dog formåede han ikke i første øjeblik, at slå sit eget navn fast på holdet. I denne sæson har Ross Barkley været solid, og han får ofte spilletid under Maurizio Sarri.

Maurizio Sarri overtog Chelsea-holdet i sommers, efter landsmanden Antonio Conte. Et af de mål som Sarri havde sat sig, var at midtbanen hos Chelsea skulle være stærk. Det er noget som han allerede har formået, at få skabt med nogle solide transfers.

Sarri har nemlig lejet Mateo Kovacic hos Real Madrid, og hentet Jorginho fra Napoli i løbet af sommerens transfervindue.

Eden Hazard udtaler følgende om Ross Barkley:

“Jeg mener han er en fantastisk midtbanespiller, og har han de rigtige omkring sig, så kan han uden tvivl blive en af de bedste. Han spillede helt fantastisk imod Southampton, og det er ikke kun fordi han lavede et mål og fik en assist.

Man kan se at han på banen er meget stærk. Han havde nogle dårlige momenter sidste år, med skader, men jeg tror han kan nå et fantastisk niveau, fordi han er en fantastisk spiller.

Jeg husker at have set ham spille hos Everton. Han er stadig ung, og god. Han er god for fremtiden hos Chelsea, og hans selvtilid er stigende. Når man har selvtilid så spiller man bedre.”

Læs også: Juventus-stjerne er fortsat eftertragtet: PSG og Chelsea kæmper om profilen