Chelsea skal som det eneste tilbageværende hold møde de to øverst rangerede klubber i Premier League. Det er nemlig i første omgang Tottenham d. 2 maj og i anden omgang Leicester City d. 15 maj der begge gæster Stamford Bridge inden Premier League-sæsonen slutter på sidstnævne dato. 

Af: Thomas Burchardt

Eden Hazard håber Chelsea kan påvirke titelkampen  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Eden Hazard håber Chelsea kan påvirke titelkampen (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Chelsea-profilen lægger ikke ikke skjul på hvem han ønsker der skal løbe med Premier League-titlen. Han udtaler nemlig i et interview til Goal.com at han sammen med resten af truppen vil gøre hvad de kan for at mesterskabet ikke ender hos rivalerne fra Nordlondon:

“Ingen her vil have Tottenham til at vinde Premier League, hverken fansene, klubben eller spillerne. Man ved aldrig når det kommer til fodbold, vi tror på Leicester fordi de fortjener at være mestre men vi må vente og se. Vi har en stor kamp mod Tottenham næste uge og hvis vi vinder ville det være fortrinligt”

Eden Hazard scorede både for første og anden gang i denne sæson i lørdagens kamp mod Bournemouth, og forklarede ligeledes pressen omkring hans kamp for at vende tilbage hans niveau fra sidste sæson:

“Der er gået et stykke tid siden sidst så jeg er glad, jeg har arbejdet hårdt i den sidste måned for at komme i form. Jeg er lykkelig over at spille igen og endda komme på tavlen. Det er godt for både mig og klubben”.

“De andre (spillere) støtter mig og jeg er glad for deres support. Det er vigtigt at føle man er en del af et godt hold med gode spillere”

Hazard og Chelsea har kun vundet 12 ud af 34 kampe denne sæson, og har derfor ikke meget at spille for i sæsonens sidste fase. I modsætning til både Leicester og Tottenham hvor der stadig er intern spænding omkring de sidste runder i Premier League.