Eden Hazard har angiveligt afslået at forlænge sin kontrakt med Chelsea. Hvorfor er der mange, der ikke forstår. Men hans far har svaret – læs det her. 

AF KRISTIAN PARI S

Eden Hazard har i følge flere medier sagt nej til at skriver under på en ny, længerevarende kontrakt med Chelsea. I følge hans far er det fordi han ikke vil slå fremtiden og fast, og måske i en dag i fremtiden kunne skifte til Real Madrid.

Den belgiske landsholdsspillers far, Thierry, er blevet citeret af det belgiske medie, Le Soir, hvor han forklarer, hvorfor sønnen endnu ikke har forlænget med den engelske klub fra London.

Hazard er nemlig på den seneste tid blevet jagtet af Real Madrid fra den spanske La Liga, og han har længe overvejet om La Liga og hovedstadsklubben var noget for ham – måske i nær fremtid.

 

M9th March 2016 – Pic David Klein/Sportimage/Cal Sport Media.

Thierry Hazard har i den forbindelse udtalt, at grunden til, at belgieren ikke har forlænget sin kontrakt er fordi han ikke vil lukke muligheden for at skifte Stamford Bridge ud med Santiago Bernabeu helt.

Medier slog tidligere i denne måned fast, at Hazard åbenbart selv har henvendt sig til Real Madrid for at forhøre sig om, om der var en mulighed for at se ham i den hvide trøje i fremtiden.

Det skete efter, den tidligere Lyon-stjerne slog fast, at han beundrede den franske manager, Zinedine Zidane meget, og at meget gerne vil spille under ham en dag.

Det er derfor ikke overraskende, at Hazard ikke har sat sin signatur på en ny kontrakt. For hvis han gør det, kommer det til at koste flere penge end nogen anden klub besidder, måske på nær City, at købe belgieren fri og så har han ikke frit valg på alle hylder. Chelsea er åbenbart ikke godt nok for ham.