Den hollandske midterforsvarer Van Dijk har været rygtet til andre klubber end sin nuværende Southampton og specielt Liverpool har været interesserede. Indtil videre er skiftet ikke blevet til noget og grundene er flere forskellige ting. Vi giver dig i denne artikel hele overblikket over situationen. 

Den nuværende Southampton-spiller Virgil Van Dijk har været tæt på et skifte væk fra St. Maris Stadium flere gange denne sommer, men indtil videre er der ikke sket noget og midterforsvarerens arbejdsgiver er stadig The Saints som Southampton også kaldes.

Først gik rygterne på, at den hollandske midterforsvarer aller helst ville spille på Stamford Bridge hos London-klubben Chelsea, men de rygter blev senere afløst af andre spekulationer.

Liverpool var nemlig den mest interesserede klub og det var bestemt heller ikke noget dårligt alternativ for Van Dijk. Derfor gik han eftersigende til klubbens ledelse for personligt at bede om at få lov til at forlade klubben. Altså en transferanmodning.

Aviser som The Sun og Goal skriver dog, at den 27-årige tidligere Celtic-spiller aldrig har spurgt om netop en transferanmodning af respekt for klubben og resten af Southampton-mandskabet.

Hvorom alting er, så gik Southampton altså med på at snakke med købere og her var førnævnte Liverpool en interesseret part. De to klubber, der tidligere har handlet spillere som Oxlade Chamberlain og Theo Walcott mellem hinanden, indledte altså en forhandling.

En sådan forhandling har dog aldrig fundet sted og officielle talspersoner fra Southampton har sagt, at Van Dijk ikke er til salg. Skulle Liverpool blive ved med at prøve at overtale ham ville klubben blive anmeldt, det skriver 90min.com blandt andet.

Situationen i dag er således, at Van Dijk stadig er i Southampton, han har dog nægtet at deltage i klubbens træningskampe så det ligger derfor i luften, at en utilfreds Van Dijk meget snart får nye græsgange. Intet er dog sikkert endnu.