Det blev heller ikke til et clean sheet i denne omgang. Helsingørs Mikkel Bruhn måtte endnu engang lade mål gå ind på ham, da man tabte 1-0 til Brøndby IF på hjemmebanen i Kronborgs by.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Oprykningen til Alka Superligaen fra 1. division har bestemt ikke gjort livet nemmere for Mikkel Bruhn, der i øjeblikket er førstemålmand for FC Helsingør.

Keeperen har selv været skyld i en del mål – og det samme var tilfældet søndag eftermiddag, hvor Brøndby IF var på besøg. Her kostede han et mål efter blot fire minutters spil. Et udspark kiksede, fordi Bruhn tøvede, og denne situation førte altså til gæsterne første, og eneste, mål.

Christian Lønstrup, der er træner for FC Helsingør, er godt klar over udfordringerne på målmandsposten.

– Der er ikke noget, der overrasker mig mere, og jeg synes, vi reagerede meget godt på målet.

– Mikkel stod også en godkendt kamp efterfølgende (efter fejlen til 0-1 målet, red.), fortalte en fattet Christian Lønstrup efter 1-0 nederlaget til Superligaens tophold.

Helsingør-træneren har dog allerede snakket med Mikkel Bruhn.

– Jeg har haft en god snak med Mikkel tidligere på sæsonen, men jeg er ikke sat på jorden for at svine mine spillere til og tale dem til jorden. Det kunne jeg godt gøre, men det får jeg ikke noget ud af.

– Han er inde i en god fase. Han har kostet nogle mål, men han har også reddet os mange gange.

– Man kan godt frygte, at en spiller, der laver fejl, melder sig ud af kampene, men det gør Mikkel ikke. Så jeg tror også, at Mikkel står i næste weekend, afslutter træneren.

FC Helsingør ligger næstsidst i tabellen med to point ned til bundproppen, Randers FC, der dog har en kamp til gode,  da de mandag tager imod AaB på hjemmebane. Omvendt ser det meget fornuftigt ud for Brøndby, der ligger nummer to efter 13 runder.