Der er ingen tvivl om, at tingene ikke kører som smurt på banen for F.C. København i øjeblikket. Og slet ikke hjemme i Parken, hvor man ikke har vundet endnu i Superligaen i denne sæson.

COPENHAGEN, DENMARK – JULY 29: Kasper Kusk of FC Copenhagen and Quincy Antipas of Hobro IK compete for the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and Hobro IK at Telia Parken Stadium on July 29, 2017 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

De ellers så sejrsvante københavnere er inde i en skidt periode, og tilskuermæssigt ser det også ret skidt ud for de forsvarende mestre.

Lørdag aften mod Hobro var nemlig det værste tilskuertal i dette årtusind. Blot 7.089 tilskuere tog denne lørdag fri, for at se FCK spille 0-0 mod Hobro. Det vil altså sige, at der var hele 30.976 tomme pladser i Telia Parken til gårsdagens kamp, og det er et tal, man ikke har set ringere i mange, mange år.

Med blot fem point efter tre kampe, er FC København i øjeblikket placeret på en fjerdeplads i Alka Superligaen, mens AC Horsens i skrivende stund er placeret på en førsteplads.