Den velspillende Everton-stjerne Romelu Lukaku, rygtes endnu engang væk fra Goodison Park. Efter at Lukaku og hans agent er blevet spottet, i nærheden af Manchester United-mandskabet.

Af Lasse D. Drescher

Det velkendte engelske medie Mirror skriver, at der er kontakt mellem Manchester United og Romelu Lukaku. Lukaku og agenten Mino Raiola er ifølge Mirror, blevet spottet ved Manchester United-truppens hotel.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Mirror understreger at det med sikkerhed var de to førnævnte personer, som blev spottet ved hotellet. Derfor må man gå ud fra at der er tale, om et muligt skifte. Det kunne blive en kæmpe sommerhandel, såfremt det bliver til en færdig aftale.

Kæmpe sommerskifte undervejs?

Der har været mange rygter, som har forbundet Romelu Lukaku med et skifte væk fra Premier League-klubben. Dog er der ingen tvivl om at den målfarlige belgiske angriber kommer til at koste kassen, hvis Manchester United vil sikre sig den 23-årige angriber.

Mirror kommer dog ikke med et bud på, hvad prisen for Romelu Lukaku kunne ligge på. Men der er ingen tvivl om at det bliver en dyr fornøjelse.

Læs også: AC Milan-spiller rygtes til Serie A-gigant