Arsenal-veteran Thierry Henry mener, at Arsenal skal bruge den negative historik mod Bayern, til noget positivt i Champions League-turneringen.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal har i mange fodbold-elskeres øjne, trukket en lidt for svær modstander i Champions League-turneringen. Arsenals modstander i Champions League bliver den tyske storklub Bayern München.

(Photo by Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images)

(Photo by Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images)

Arsenal-legenden Thierry Henry vil have Arsenal til at glemme historien, og træne op i mod, at overvinde Bayern München i Champions League-turneringen. München-klubben har slået Arsenal ud af Champions League, i 2013 og 2014.

Thierry Henry udtaler følgende til Goal: 

“Jeg husker da vi spillede uafgjort mod Real Madrid, og vi endte i finalen i 2006. De fleste regnede med at det var ovre for os, men vi kæmpede og vi sejrede til sidst.

Hvis jeg var spiller nu, ville jeg tage historien som en udfordring. De fleste tror ikke på at vi kan slå Bayern, men vi kan bruge de tidligere nederlag til vores fordel.

Vil du vinde Champions League, så skal du spille mod de største og bedste hold. Du skal møde Bayern, Barcelona, og Real Madrid. Hvorfor er det så et problem, at vi møder dem nu? Vi skal bruge det til noget positivt.”

Læs også: Manchester United-spiller: Mourinho må tage en beslutning