Thierry Henry skulle tage en beslutning, efter at den nuværende Arsenal-træner Arsene Wenger gav ham et valg. Henry skulle vælge om han ville fortsætte som ungdomstræner hos Arsenal, eller som fodboldekspert hos Sky Sports.

Af Lasse Dam Drescher

Arsenal-legenden Thierry Henry fortæller at han stadig vil støtte klubben, selvom Henry fik at vide at han skulle vælge mellem ungdomstræner hos Arsenal, eller fodboldekspert hos Sky Sports.

(Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Thierry Henry valgte så at blive hos Sky Sport, og dermed opsige rollen som ungdomstræner hos The Gunners.

Thierry Henry udtaler følgende til The Sun:

“Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke drømmer om at blive træner hos Arsenal. Spillet er min passion, og det vil det altid være. Jeg vil gerne være træner, men jeg har ikke de rigtige redskaber endnu.

Før man kan håbe på at blive førsteholds-træner skal man have erfaring. Det forsøger jeg at få, ved at tage de træner-timer jeg kan. Der er stor forskel på at være træner, og på at drømme om det. Men jeg respekterer situationen og Arsene Wengers valg.

Jeg vil selvfølgelig fortsat støtte Arsenal, og jeg håber på det bedste i den kommende sæson.”

Læs også: Medie: Bliver Liverpool-spilleren den næste der tager turen til Kina?