FA Cup vinderne fra Chelsea overvejer lige nu, hvem de hente som erstatning for målmanden Thibaut Courtois. Han er nemlig lige skiftet til Real Madrid. 

I følge flere engelske medier overvejer London klubben nemlig at hente deres gamle målmand tilbage. Det drejer sig om Petr Cech, der faktisk allerede er på kontrakt i London – men hos Arsenal i stedet.

Chelsea er ude efter at finde en ny målmand, efter deres første valg, belgiske Thibaout Courtois er skiftet til La Liga klubben Real Madrid.

Det er dog noget ironisk. For det var nemlig Courtois, der i første omgang tvang Cech ud af truppen i Chelsea. Nu kan den tjekkiske skudstopper dog være på vej tilbage til de tidligere mestre.

Det skriver Sky Sports journalist Kaveh solhekol. Han slår også fast, at Leicester Citys danske keeper Kasper Schmeichel faktisk også bliver overvejet af Chelseas bestyrelse. En anden keeper, der også er med i overvejelserne er Alisson Becker. Han forbindes dog lige nu med PL-konkurrenterne Liverpool.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Petr Cech vender hjem

“Chelsea overvejer at hente Petr Cech, når eller hvis de sælger Thibaut Courtois til Real Madrid. ” sådan tweetede Solhekol. “Chelsea er også interesseret i Leicester Citys Kaspar Schmeichel. Liverpool vil prøve at hente Alisson i stedet for Chelsea. ”

Den franske kilde RMC Sport hævder at the Blues har accepteret et bud på 300 millioner kroner fra Real Madrid på sommerens vinder af den gyldne handske. I følge kilden kommer han til at skrive under på en fir-årig kontrakt med hovedstadsgiganterne.

Belgieren forventes dog at være villig til at vente med at acceptere tilbuddet eftersom han ved, at klubben Chelsea ikke er parat. De har nemlig ikke budt på en anden keeper som erstatning ednnu.

Chelsea vil prøve på at vinde mesterskabet tilbage efter et par svage sæsoner. Klubben har netop fyret manager Conte og er nu også på udkig efter en ny manager.