I denne artikel bringer vi de mulige afløser for Zinedine Zidane i spil. Real Madrid er på jagt efter en ny træner, efter Zinedine Zidane torsdag ved middagstid meddelte, at han forlader klubben.

(Photo by Berkan Unlu/Anadolu Agency/Getty Images)

Franskmanden vandt Champions League med Los Blancos for tredje gang i træk i år, da hans hold vandt over Liverpool med 3-1 i Kiev i lørdagens finale. Nu har han dog besluttet at sige op som træner for Real Madrid.

Her er et kvintet af trænere, som meget vel kan tage over for Zidane efter hans tre år som Real-træner. De fem mulige afløsere for Zinedine Zidane:

Antonio Conte:

Conte har vundet mesterskabet i den bedste række i både Italien og England, og den 48-årige Chelsea-træner forventes at forlade Stamford Bridge i løbet af sommeren efter en skuffende sæson i Premier League.

En chance for at skifte til en klub af Reals karakter ville passe den italienske træner godt, mens Chelsea kan undlade at skulle betale adskillige kroner og ører i kompensation for at fyre ham.

Conte har personligheden til at kunne klare presset på Bernabeu, og er en af de største favoritter til at tage over efter Zidane.

Arsene Wenger:

Franskmanden sluttede sine 22 år hos Arsenal ved slutningen af denne sæson, og har længe været ønsket hos Reals præsident, Florentino Perez.

Den 68-årige franskmand har i løbet af årene påstået, at han har afslået et væld af klubber for at forblive loyal mod The Gunners, men nu har han friheden til at gøre, hvad han vil.

I de seneste år har han ikke kunnet følge med i Premier League, men han ville være ideelt som en kortsigtet løsning for Real Madrid.

Guti:

Guti er en ægte Madridista. Den tidligere playmaker vandt fem La Liga-titler og tre Champions League ditto i løbet af hans karriere med Los Merengues, der også bød på 550 kampe.

Den 41-årige er i øjeblikket træner for et ungdomshold i klubben, og ligesom Zidane kunne han meget vel blive rykket op i rækken.

Real-tilhængerne ser ham gerne som deres nye træner på trods af, at han mangler den nødvendige erfaring. Men det gjorde Zidane jo også.

Massimiliano Allegri:

Den 50-årige italiener har egenskaberne til at efterfølge Zidane. Allegri har vundet fire ligatitler på stribe og det samme gør sig gældende i den italienske pokalturnering under hans lederskab hos Juventus.

Allegri blev kædet kraftigt sammen med den ledige post hos Arsenal, da Wenger meddelte hans farvel. Han satte dog en stopper for spekulationerne, da han udtalte, at han ville blive hos Juve.

Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Den devise kan meget vel komme i spil her, hvis Madrid melder sig på banen. Det tætteste han har været på europæisk succes er dog 4-1-finalenederlaget mod Zidanes mandskab i 2017.

Mauricio Pochettino:

Argentineren har været kædet sammen med et skifte til Real Madrid i en rum tid nu. For nylig skrev han dog under på en ny aftale med Tottenham.

Pochettino har stadig ikke vundet noget større trofæ, og det kan vise sig at blive fatalt i forhold til hans håb om trænerjobbet på Santiago Bernabeu. Den tidligere Espanyol-boss er dog blevet rost til skyerne for hans tilgang til spillet og hans tillid til unge spillere.

I slutningen af sæsonen har det lignet, at ‘Poch’ kunne være på vej væk. Den nyligt underskrevet kontraktforlængelse gør dog nok et skifte til Real urealistisk.

Hvem tror du ender med jobbet? Kommentér gerne på vores Facebook-side.