Hvis uheldet for engelske Everton er ude, og deres topangriber Romelu Lukaku vælger at forlade Goodison Park til fordel for en anden, større klub, fx i udlandet, bliver Merseyside klubben nødt til at se sig om efter en erstatning.
Læs her de tre bedste bud på belgierens erstatning.

AF KRISTIAN PARIS 

1. CHRISTIAN BENTEKE (CRYSTAL PALACE)

Siden hans skifte til England for fem år siden har Benteke scoret omtrent 60 Premier League goals.

Det er yderst imponerende, eftersom han det meste af tiden har været på kontrakt hos nedrykningstruede klubber som Aston Villa og Crystal Palace. Allerhøjst var han dog, da han tilbragte en enkel sæson i Liverpool, hvor han dog ikke var en del af startelleveren.

 Rygterne mener, at Benteke forlader Selhurst Park uanset hvad, og uanset om træneren hedder Sam Allardyce eller ej.

 2. Wayne Rooney (Man Utd)

FBL-ENG-PR-MAN UTD-BOURNEMOUTH

Ja, det er desværre ret sandsynligt, at denne legende forlader Old Trafford til sommer, hvorfor hans gamle arbejdsgiver (det er godt nok længe siden men stadig…) står klar med åbne arme for at skrive kontrakt med United legenden.

Et lille men, der dog kan være ved at hente landsholdspilleren tilbage er, at hans tidligere så flotte målscoringrate er faldet betydeligt. Rooney har i denne sæson kun lavet to Premier League mål i ni kampe. I ligaen er det blevet til fem assist.

Der kan derfor herske tvivl om, hvorvidt Rooney har det rette niveau.

3. Bas Dost (Sporting CP)

FBL-POR-LIGA-BENFICA-SPORTING

Bas Dost skiftede til Sporting CP sidste sommer fra tyske Wolfsbrug, hvor han indtil videre har gjort et godt stykke arbejde. Hans scoringsgennemsnit i Portugal ligger på ca ét mål pr. kamp, ud af 22 liga -kampe.

Dost har allerede givet udtryk for muligheden for at skifte til England, og hvis det skulle ske, kunne han følge i fodsporene på Slimani, Ronaldo og McCarthy.