Sponsoreret indhold

Superligaen er den største danske sportsliga og hver sæson bliver den fulgt af flere 100.000 mennesker enten live eller på TV. Den seneste tids begivenheder har dog gjort det svære at se fodbold live på stadion, hvorfor interessen for hvor man kan se Superliga kampe live på TV eller streaming er steget.

I denne artikel behandler vi dette emne og guider dig til hvordan du følger superligaen fra dit TV, din computer, tablet eller smartphone. Det er nemlig muligt at følge Superligaen og dit favorit hold overalt, når bare du ved hvor og hvordan du gør det.

Superliga rettighederne er delt

Det første du skal vide er at rettighederne til at vise Superligaen i Danmark er delt mellem 2 streamingtjenester. De 2 streamingtjenester er Discovery+ og Viaplay. Men på disse to tjenester kan du hver uge følge alle Superligaens kampe. Har du stadig flow-TV, kan du selvfølgelig også se kampene på de gængse kanaler som TV3+ og TV3 Sport, og Kanal 5, 6 og 9 og hvad de nu ellers hedder.

Superligaen på Discovery+

Et abonnement med fuld adgang til sport på Discovery+, som er krævet for at se Superliga bold, koster 339 kr. om måneden og hedder Viaplay Total. Det giver adgang til alle sportsbegivenheder på Viaplay og alle film og serier også.

Udover Superligaen kan du se Premier League og Champions League på Viaplay, men også et hav af andre sportsgrene som f.eks. NFL, Nascar, NHL og Golf.

Superligaen på Viaplay

Et abonnement med fuld adgang til sport på Viaplay, som er krævet for at se Superliga bold, koster 149 kr. om måneden og hedder Discovery+ Sport. Det giver adgang til alle sportsrettigheder og alle deres programmer, samt live streaming på kanalerne.

Udover Superligaen kan du se Landsholdet i aktion, den norske fodbold liga, Europa League og europæiske pokalturneringer. Der er også andre sportsgrene heriblandt skisport, Snooker og Tennis.

Topopgør og rivaliseringer i Superligaen

De kampe der er mest interessante at se og som man ikke vil gå glip af hvis man følger holdende eller superligaen generelt, er de klassiske rivaliseringer og topopgør.

Rivaliseringer forbliver stort set de samme sæson efter sæson, men nye opstår dog en gang imellem, hvorimod topopgør ændre sig fra sæson til sæson alt efter hvilke hold der er bedst og ligger i toppen af Superligaen.

  • Brøndby IF vs. FC København – går år tilbage og er også kendt som Derby.
  • FC Nordsjælland vs. Lyngby BK – lokalopgør i Nordsjælland der altid tiltrækker fans.
  • Esbjerg fB vs. Sønderjyske – Sydjysk rivalisering, hvor det primært er geografien der spiller ind.
  • AGF vs. AaB – Opgøret om Jylland.
  • FC Midtjylland vs. Viborg – Den største jyske rivalisering, selvom FC Midtjylland generelt er højere placeret og de pt spiller i hver sin række.

Det er must-see når nogle af disse opgør er på skærmen og hvis du vil have adgang til at se det, så skal du altså abonnere på begge tjenester. Du kan fra uge til uge se hvilke kampe der bliver vist hvor, men altså altid holde dig opdateret på live streaming af Superligaen her og altså se hvor du kan streame dit hold i aktion i denne uge.