Manchester United-midtbanespillere afslører, at han ikke vil være anfører, så fremt Wayne Rooney forlader klubben til sommer. Der er nemlig mange andre foran ham i køen. 

Af David Paris 

Den spanske midtbanespiller Ander Herrera har haft en udmærket sæson for Jose Mourinhos mandskab og med ét mål og seks assists i 31 kampe, har den tidligere Atletico Bilbao-spiller bidraget med sit til klubbens sjetteplads i Premier League.

Det engelske medie ESPN skriver, at United-fansene godt kunne se den 27-årige spiller som anfører i klubben et tidspunkt. I et interview med samme avis, aviser han dog rollen som fremtidig anfører og slår fast, at der er spillere foran ham i køen.

“Jeg er meget taknemlig, når jeg hører det (at han kunne være anfører, red.) fra fansene, men i Spanien lægger vi ikke så meget i det. Kaptajnerne i denne klub er legender. Den nuværende er Wayne Rooney, men også Michael Carrick, Ryan Giggs, Nemanja Vidic er legender. Det er en liste over fantastiske spillere og legender i klubben. Jeg foretrækker at forholde mig roligt og holde hovedet koldt, fordi jeg føler, at jeg stadig skal gøre mere for klubben.

“Jeg skal stadig vinde trofæer for klubben til at fortjene det. Vi har også nogle erfarne spillere på holdet, der har været her længere end mig, som f.eks. Chris Smalling, David De Gea, og også Juan Mata. Så jeg er taknemmelig overfor fansene, fordi de tænker det om mig, men jeg vil ikke være det endnu.”

Han håber derudover over at blive mange år i klubben endnu, og måske, en dag, når han bliver betragtet som en levende, og spillende, legende, vil han være klar på at have anførerbindet på venstre overarm.

Hvad synes du? Er der en fremtidig anfører gemt i Herrera?