Den skotske fodboldklub, Celtic, bliver ikke en del af gruppespillet i denne sæsons Champions League. Det står klart, efter at skotterne tabte til AEK Athen i Grækenland. Det er første gang under Brendan Rodgers ledelse, at klubben ikke avancerer til gruppespillet.

I de skotske medier har der den seneste uges tid været forlydender om, at forholdet mellem Brendan Rodgers og klubbens ledelse skulle være nået et absolut lavpunkt. Det sker efter uoverensstemmelser om forstærkninger til truppen.

Lørdag tabte klubben i den skotske liga til rivalerne fra Hearts, og efter 50 minutters spil i Athen var skotterne bagud med to mål.

Scott Sinclairs hovedstøds-reducering med 12 minutter igen var ikke nok til Celtic, som skulle score en gang yderligere for at gå videre.

De græske mestre afviste nemlig Celtics offensive trusler – og AEK Athen kan derfor se frem til at møde det ungarske hold MOL Vidi, som slog svenske Malmø ud.

Celtic må tage til takke med en kamp i Europa League-kvalifikation, hvor modstanderen enten hedder Spartaks Jurmala fra Letland eller Suduva fra Litauen.

Suduva er før de to klubbers næste møde foran med 1-0, og har et udebanemål med sig fra det første opgør. Kampen bliver spillet på torsdag.