Bayern er flyvende i denne sæson. Rettelse: de er flyvende, og det er ikke kun i denne sæson. Den sydtyske storklubs succes har på trods af flere trænerskift fortsat successen år efter år. Læs her, hvad de igen i år kan fejre. 

AF KRISTIAN PARIS 

Bayern München skrev historie i dag, søndag, da de blev det første hold til at løfte Bundesligatrofæet fem gange i træk.

Triumfen blev cementeret, da klubben vandt hele 0-6 over Wolfsburg. En sejr, der på mange måder er et symbol for Bayerns succes de sidste mange år.

Carlo Ancelotti, der nu har vundet liga trofæer i fire af Europas største ligaer, da han både har
vundet mesterskaber i Spanien, Tyskland, Frankrig og Italien. Den eneste liga ahn mangler at
vinde er nu Premier League.
Ancelotti, der tog over efter Pep Guardiola, der nu er i Manchester City, har forsat spanierens
gode job i den sydtyske sotrklub, der faktisk kun har tabt to kampe i hele sæsonen i alle
turneringer i denne sæson.

 

MADRID, SPAIN – APRIL 23: Carlo Ancelotti, coach of Real Madrid gives instructions during the UEFA Champions League semi-final first leg match between Real Madrid and FC Bayern Muenchen at the Estadio Santiago Bernabeu on April 23, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

 

I gårsdagens kamp scorede ligaens topscorer Robert Lewandowski to kasser, tilbagevendte Thomas Müller scorede sammen med Arjen Robben og Joshua Kimmich, der også formåede at lave en basse. Den sidste kasse blev sat ind af David Alaba – et mål, der måske, når sæsonen er er slut, kan være én af kandidaterne til årets mål, da venstrebacken satte et perfekt frispark ind.

Med kun tre kampe tilbage må man sige, at Ancelotti og co. har formået at vinde ligaen i stor stil og med en vis overlegenhed. Klubben har et forspring på 10 point ned til de tætteste forfølgere fra RB Leipzig.

Den succes dækker så dog for den skuffende indsats i Champions League, hvor de skuffende nok blev slået ud af italienerens tidligere klub, Real Madrid i kvartfinalen.