Kroatiske Ivan Strinic har på fodboldbanen haft et strålende år. Først var han i VM-finalen med Kroatien, hvor det blev til et nederlag mod Frankrig – og efterfølgende skrev han under på en kontrakt med AC Milan.

during the 2018 FIFA World Cup Final between France and Croatia at Luzhniki Stadium on July 15, 2018 in Moscow, Russia.

Men ikke alt er lutter gammen. Den 31-årige venstreback har nemlig fået serveret nogle særdeles dårlige nyheder. Den tidligere Sampdoria-spiller har nemlig fået at vide, at han er blevet diagnosticeret med hjerteproblemer. Derfor meldes kroaten ude på ubestemt tid, skriver Sky Sports.

Milan har meddelt, at kroaten må indstille al sportslig aktivitet omgående, efter han blev diagnosticeret med hjerteproblemer efter et rutinetjek.

Klubben oplyser endvidere, at Ivan Strinic skal testes yderligere.

Før skiftet til San Siro, har Strinic repræsenteret fem klubber, herunder klubben fra barndomsbyen, Hajduk Split, og det ukrainske mandskab, Dnipro.

Forsvarsspilleren skiftede i 2015 til Serie A, hvor han tilbragte to sæsoner hos Napoli, før skiftet gik videre til Sampdoria i sommeren 2017.

Ivan Strinic har 49 landskampe for Kroatien på sit cv med ni mål til følge. Strinic skrev under på en kontrakt med Milan i juli, men har endnu sin første kamp til gode.