August måned blev en helt særlig en af slagsen for danske Pierre-Emile Højbjerg, der er på kontrakt hos Southampton. Således fik han rødt i kampen mod Leicester, efter forsøg på film og efterfølgende karambolage med Kasper Schmeichel.

I et interview med TV2 Sport, fortæller den 23-årige Højbjerg, at det var en situation, som var pinlig for ham.

– Det var første gang i min karriere, jeg blev udvist. Jeg troede faktisk aldrig, det ville ske, fordi jeg skal være – og jeg er også – en type, som skal være klar over, jeg har et ansvar, og jeg skal vide, hvor grænsen ligger.

– Jeg gik over stregen, og så er det jo bare en dum måde at blive vist ud på. Jeg har fået de hug, jeg skulle, og det er, som det er. Dem har jeg taget, og det har givet mig lidt hår på brystet, siger Pierre-Emile Højbjerg.

Men det er ikke kun dårlige ting, der foregår omkring Højbjerg i øjeblikket. I hans første kamp tilbage efter afsoningen af karantænen, scorede han sit første mål i karrieren i kampen mod Crystal Palace.

– Det var meget rart, at jeg seks dage efter udvisningen kunne få chancen fra start og sparke en enkelt ind. Det giver endnu mere blod på tanden, og det giver endnu mere lyst, siger Pierre-Emile Højbjerg.