Atletico Madrid har de seneste sæsoner etableret sig selv som en af Europas bedste storklubber, der de seneste tre sæsoner har resulteret i et La Liga mesterskab og to Champions League finaler: dog begge tabte til ærkerivalerne fra Real Madrid. 

AF KRISTIAN PARIS 

Klubben har det med at sammensætte en trup bestående af etablerede verdensstjerner med masser af erfaring, ny- og selvopdagede talenter fra eget akademi og almindelig stabile, solide spillere med et vanvittig højt topniveau. Det har som sagt resulteret i så voldsom en succes, klubben aldrig har set magen til før.

Det har også resulteret i, at klubben har måttet sælge ude af deres talentfulde inventar af spillere. Blandt andet var Filipe Luis et smut i nord London, Thibaut Courtois kom samme vej, Falcao blev solgt til stenrige Monaco, ligesom Fernando Torres også var et smut i udlandet før han vendte tilbage. Ja, Atletico Madrid har det med at opforstre store spillere: for eksempel er Antoine Griezmann en af Europas hotteste navne, når det kommer til transferrygter, ligesom keeper Jan Oblak også har leveret imponerende præstationer i det spanske mål.

Ny, ung fullback 

Nu er turen altså kommet til klubbens full back Theo Hernandez, hvis agent angiveligt har været i kontakt adskillige klubber. Det bekræfter agent, Manuel Garcia Quilon.

Franskmanden har i denne sæson imponeret på udlån i Derportivo Alaves – hans første reelle sæson i den bedste spanske række.

Deportivo Alaves v Club Atletico de Madrid - La Liga

Den 19-årige franske venstreback har angiveligt fået adskillige tilbud, når han vender tilbage fra lån til Atletico Madrid. Blandet andet fra storklubber som PSG, Bayern München og Real Madrid. Det bekræfter den spanske avis Sport Witness.

Teenageren har eftersigende en frikøbsklausul på omkring 190 millioner dansker, så det er bestemt sandsynligt, at interesserede klubber vil kunne hente den unge venstre bac.

​Derportiovs egen avis bekræfter, at den unge landsholdsspiller formentlig vil foretrækket et skifte til Barcelona, over de ellers potentielle bejlere fra Liverpool, der den seneste sæsons tid har manglet en ægte venstreback, og er blevet nødsaget til at bruge James Milner på pladsen, der ellers er central midtbanespiller.

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-BURNLEY