Schalke har ikke gang i en memorabel sæson, eftersom klubben pt befinder sig helt nede på en tiende plads i Tysklands bedste række, Bundesligaen… Skuffende for en så stor klub, der tidligere har nået store højder. 

AF KRISTIAN PARIS 

Schalke 04s venstre back Sead Kolasinac er angiveligt gået med til at skifte til Premier League, når transfervinduet igen åbner. Men destinationen er stadig uvis.

Den 23-årige spiller har længe været et transfer mål for klubber som Man City, Liverpool, Arsenal og Everton. Ligeledes har den italienske gigant Juventus også meldt sin interesse i den fremadstormende back.

Ifølge goal.coms afdeling i Italien, er Juventus allerede sat ud af spillet, efter spilleren har gjort det klart, at han med sikkerhed er at finde i Englands og måske også verdens bedste liga, til sommer.

 

Borussia Moenchengladbach v FC Schalke 04 - UEFA Europa League Round of 16: Second Leg

Kolasinac har i denne sæson optrådt hele 31 gange for Schalke, og han har ydermere været involveret i otte mål: scoret tre og assisteret fem.

Arsenal har angiveligt haft folk ude efter ham siden begyndelsen af sæsonen, og han gode form, har trukket interesse fra Antonio Conte og Chelsea.

En af Kolasinacs kvaliteter er hans alsidighed. Landsholdspilleren fra Bosnien og Herzegovinia er i stand til at spille på venstre backen, i midterforsvaret og på den defensive midtbane. En evne, der er yderst tilfredsstillende for de fleste managers, og en spiller, der er god at have i truppen.

Desuden har Arsene Wenger bibehold interessen i forsvarsspilleren siden sæsonens begyndelse. I sær efter truppens ene venstre back Kieran Gibbs har kontrakt udløb til sommer.

Kolasinacs agent, Gordan Stipic, ser ud til at have held med at finde en klub til sin klient, eftersom han allerede har været i direkte kontrakt med hele syv klubber, der er interesseret i spilleren.

Kolasinac’s agent, Gordan Stipic, is said to have held talks with several clubs over his client’s next move, and if the report is to be believed, the player has already made up his mind.