Hoffenheim har i denne sæson præsteret over alle forventninger. Efter en skuffen sidste sæson, hvor klubben akkurat undgik nedrykning, ligger tyskerne lige nu nummer fire i den tyske Bundesliga. For første gang er klubben med i Champions League næste år. 

AF KRISTIAN PARIS 

Nu er det så kommet frem, at tyskerne har udvist en vedholdende interesse i Manchester Citys ynglingsteenager, Kelechi Iheanacho, og de er angiveligt klar til at leje ham i næste sæson.

Angriberen, der var en stor del af Manuel Pellegrinis planer i klubben sidste år, har i denne sæson haft svært at finde sin plads i truppen under den nye manager Pep Guardiola, der ellers har et ry for at bruge alle de unge spillere han kan komme i nærheden af.
Og det er bestemt ikke blevet lettere for angriberen, eftersom Guardiola hentede den unge sydamerikanske angriber Gabriel Jesus til klubben i vintertranfervinduet.

Gauardiola har dog godt nok rost den unge angribers præstationer til kamp og træning, men det er stadig uvist om han har en fremtid i klubben, og om han passer til manageren taktiske forventinger. Det har medført rygter om, at nigerianeren forlader klubben til sommer – enten på udlån eller et permanent skifte væk. Det bekræfter The Sun . 

Manchester City v Burnley - Premier League

Interessen for Iheanacho er specielt stor i Bundesligaen, eftersom Hoffenheim netop har sikret sig Champions League fodbold i næste sæson – for første gang i klubbens historie.
Tyskerne er villige til at skrive en etårig låneaftale med Guardiola og den unge angriber – en aftale, der vil passe perfekt for alle de involverede.

Men der er dog stadig andre muligheder på bordet. Faktisk går der rygter om, at Guardiola vil bruge den unge angriber som et led i en handel med Borussia Dortmund, der skal sende Pierre -Emerick Aubemayang til Etihad Stadium.

Afrikanerens gode præstationer på det seneste har medført spekulationer om, at han måske vil kunne blive den perfekte afløser for Sergio Aguero, eftersom der rygter om, at han måske skal til Kina for at spille fodbold (og tjene penge…)