Af David Paris 

Arrangementer og events arrangeret af FIFA har en tendens til at være langtrukne og kedelige. Måske af netop den grund, havde den store fodboldorganisation inviteret selveste Diego Maradona til at være midtpunkt for VM-lodtrækningen. Han var manden, der skulle stå for at trække navnene op af hatten, så VM-grupperne kunne fordeles. Danmark er som bekendt kommet i gruppe C, hvor de skal møde Australien, Frankrig og Peru. En af anden af grupperne er gruppe G, hvor England, Belgien Panama og Tunesien møder hinanden.

Tidligere har store personligheder som Carlea Puyol og Gordan Banks været blandt de personer, der skulle trække lande op af hatten, men denne gang havde FIFA altså fået Maradona til at komme og være midtpunkt. Årsagen er uvist, men underholdning det fik de da.

For selvom en VM-lodtrækning sagtens i sig selv kan være spændende, var det mere den argentinske legende, der tiltrak opmærksomhed til sig selv. Her er 5 billeder, der beviser det.

Han ankom, klædt som en klovn til en børnefødselsdag:

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den tidligere Napoli-angriber er flere gange blevet kaldt en magiker på fodboldbanen, men måske har han taget det lidt for bogstaveligt og ført det videre ud i livet. Han var nemlig helt latterligt klædt, da han mødte op til VM-lodtrækningen. Han lignede en entertainer eller en klovn, der skulle underholde børnehave-børn til en fødselsdag.

Han rakte hånden ud til England – og de tog den:

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Ja, England kan helt sikkert takke Maradona, hvis de næste sommer står som vindere af VM-slutrunden. Han trak England i gruppen med Belgien, Panama og Tunesien. En decideret drømmelodtrækning for landstræner Gareth Southgate og co. Omvendt kan det også blive et pinligt øjeblik, hvis de fejler og ikke formår at kvalificere sig til knock-out-fasen.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side for at se resten af billederne af barnlige Diego Maradona.