Det er noget af en  udmelding som Premier Leagues måske bedste spiller kommer med. Han er angiveligt frisk på at spille venstre back, hvis det er for holdets bedste – også selvom det ikke gavner ham som individ. 

AF KRISTIAN PARIs

Eden Hazard insisterer i et interview med engelske Sky Sports på, at han er glad for at være i Chelsea, selvom flere medier på det seneste har kædet ham sammen med et skifte til spanske Real Madrid.

Der er også medier, der skriver at den belgiske landsholdsspiller er utilfreds med at blive spillet på pladsen som ‘falsk 9’er’ af manager Antonio Conte. Medier skriver også, at Hazard kun vil skrive under på en ny kontrakt, hvis der er en frikøbsklausul i hans kontrakt.

Eden Hazard (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Forud for søndagens kamp mod Tottenham har Hazard udtalt følgende  i interviewet med Sky Sports.

“Jeg vil bare gerne spille. Om det er nummer 9, 10 eller om det er på venstre backen, så kan og vil jeg spille det, det er intet problem. Jeg vil bare gerne spille fodbold og give alt hvad jeg har i hver eneste duel.” , slår belgieren fast.

“Jeg er glad i Chelsea. Lige nu tænker jeg bare på slutningen af sæsonen og på det kommende VM. Lige nu har jeg to år tilbage af min kontrakt og det er jeg fin tilfreds med. ”

Hazard er lige på landsholdstur med Belgien, hvor de skal spille mod Saudi Arabien i dag, tirsdag. Roberto Martinez hold skal møde England i gruppe D, der sammen med Rusland er favoritter til at gå videre. Hazard og holdkammeraterne fra Belgien er dog også mulige kandidater på det kommende verdensmesterskaber.

Hvem der vinder må vi vente med at se til sommer, når VM 2018 skydes i gang i Rusland til juni.