Der er forstærkninger på vej til fynske OB, som i denne sæson har haft store problemer med defensiven, der indtil videre har lukket 11 mål ind i seks kampe. Endvidere er klubben endnu uden sejr i denne sæsons Superliga.

EINDHOVEN, NETHERLANDS – AUGUST 11: Ramon Leeuwin of FC Utrecht looks on during the Eredivisie match between PSV and Utrecht at Philips Stadion on August 11, 2018 in Eindhoven, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Derfor har klubben været på udkig efter en forstærkning til klubbens defensiv. Og den har man angiveligt fundet i midstopperen, Ramon Leeuwin, som tørner ud for FC Utrecht i Æresdivisionen. Det skriver det hollandske medie, RTV.

Leeuwin er 30 år, måler 1,87 meter, og så har han spillet knap 200 kampe i den bedste, hollandske række.

Over for RTV Utrecht, bekræfter FC Utrechts direktør, Jordy Zuidam, at Leeuwin er på vej til udlandet, men konkretiserer det ikke nærmere.

– Vi er enige med en udenlandsk klub, men i øjeblikket kan jeg ikke sige hvilken, fortæller Zuidam.

Tidligere i karrieren har Leeuwin spillet for ADO Den Haag og Cambuur. Hans tid i Utrecht nærmer sig enden, fordi klubben har valgt at satse på Timo Letschert, som man har lejet hos Sassuolo fra Serie A.