Den hollandske storklub, Ajax Amsterdam, kan være på vej til at sende endnu en spiller af sted mod engelske Tottenham.

STOCKHOLM, SWEDEN – MAY 24: Marouane Fellaini of Manchester United and Davinson Sanchez of Ajax compete for the ball during the UEFA Europa League Final between Ajax and Manchester United at Friends Arena on May 24, 2017 in Stockholm, Sweden. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Til stor forundring er Tottenham den eneste klub i Premier League, der stadig har til gode at hente en spiller ind denne sommer. Der er dog lys for enden af tunnelen, det skriver Daily Mirror. Spurs-fansene kan nemlig glæde sig over en forstærkning til Tottenham-truppen.

London-klubben er efter sigende lige på vippen til at hente Davinson Sanchez, der i øjeblikket tørner ud i Æresdivisionen for Ajax Amsterdam. Skiftet forventes offentliggjort i løbet af denne uge. Prisen er angiveligt 221 millioner kroner for den 21-årige colombianer. Afhængigt af bonusser kan beløbet dog stige til 328 millioner kroner.

Her på fodboldspilleren.dk har vi tidligere skrevet om, at Ajax ikke ville sælge Sanchez til Tottenham. Dog ser det ud til, englænderne har held i sprøjten med at hente endnu en spiller fra den hollandske hovedstad til den engelske ditto. Igennem årenes løb er det blandt andet blevet til indkøb af Jan Vertonghen og Christian Eriksen, og så må vi ikke glemme Toby Alderweireld.