AC Horsens oplyser på klubbens hjemmeside, at man har forstærket sig med den norske profil, Sivert Heltne Nilsen. Den 26-årige nordmand skifter til klubben fra Brann Bergen, som i øjeblikket fører den norske bedste række.

Sivert Heltne Nilsen er ny mand hos AC Horsens. Foto: achorsens.dk

Midtbanespilleren har skrevet under på en fem-årig kontrakt, og vil derfor være at finde i Horsens frem til 2023. Derudover bliver han klubbens dyreste spiller nogensinde.

Bo Henriksen er aldeles begejstret over at kunne hente den 26-årige nordmand, som har været en profil for Brann i denne sæson.

Bo Henriksen: En gave at byde velkommen til en stor profil

– For os er det en gave at byde velkommen til en spiller, som var med til at vinde sølv i Norge sidste år og er en profil for Brann Bergen, der fører Eliteserien i denne sæson. Han er en leder, der på alle parametre går forrest og kan binde et hold sammen, og det er en perfekt signing for os, for vi har mange unge talenter, der har brug for at blive guidet. Han bliver en foregangsmand for vores kultur, og det er også en af grundene til, vi har lavet en fem-årig aftale med ham. Han skal tage det næste skridt sammen med os, og det er jo fedt, at vi kan tiltrække en profil fra det hold i Norge, der lige nu er bedst. Det er vi stolte af, og vi glæder os til at se ham i kamp, siger Bo Henriksen.

Hovedpersonen selv er også glad for skiftet til Østjylland. I den kommende sæson tørner han ud i trøje nummer seks.

– Jeg er vanvittig glad for at skifte til AC Horsens, hvor jeg virkelig har følt mig ønsket, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med klubben og Superligaen. Jeg skifter til en klub med et fantastisk stadion, gode folk omkring holdet og en lidenskabelig træner med et engagement, der smitter. Det er min ambition at bidrage så meget som muligt og hjælpe med at få klubben højere op i tabellen, lyder det fra Sivert Heltne Nilsen.

I øjeblikket indtager AC Horsens en 9. plads i Superligaen efter tre runder. Klubbens næste kamp er mod Hobro på hjemmebane søndag den 5. august.