Det kører godt for FC Nordsjælland på banen i øjeblikket. De Røde Tigre fra Farum har hentet maksimumpoint i deres første tre kampe.

HADERSLEV, DENMARK – APRIL 14: (L to R) Marcus Ingvartsen, Emiliano Marcondes, Mathias Jensen and Karlo Bartolec of FC Nordsjalland celebrate after the Danish Alka Superliga match between Sonderjyske and FC Nordsjalland at Sydbank Park on April 14, 2017 in Haderslev, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Og udfaldet var ikke anderledes denne søndag på Right to Dream Park. Nordsjællænderne, som for nyligt har afskibet Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka, lod ikke til at være særligt påvirket af manglen på disse to spillere. Det lykkedes nemlig FC Nordsjælland at besejre AaB med 3-2 efter flere flotte scoringer på denne solrige søndag.

Læs også: De 3 mest irriterende lyde i verden: Du gætter aldrig nummer 1!

Uden for banen er den dog helt gal i det nordsjællandske. Om det er den nuværende sportsdirektør i klubben, Carsten V. Jensen, med en tidligere fortid i F.C. København, der gør tricket, vides ikke, men i al fald har farumboerne enten fået solstik eller skizofreni på det sociale medie, Twitter.

Læs også: Kvinde-EM: Her er Danmarks modstander i semifinalen

Her lykkedes det nemlig FC Nordsjællands SoMe-afdeling at skrive klubbens egen navn forkert, og i stedet for navngive den for FCK.

Se den sjove situation udfolde sig på Twitter, her:

En vagtsom Twitter-bruger skrev dog en venlig påmindelse til FC Nordsjællands Twitter-ansvarlige:

Foruden Lobotka og Ingvartsen, mister FC Nordsjælland med al sandsynlighed også Andreas Maxsø, der er på vej til tyrkisk fodbold, hvor FK Osmanlispor – som i sidste sæsons udgave af Europa League gav problemer mod FC Midtjylland – er meldt interesserede i den talentfulde forsvarsspiller.

Derudover er det stensikkert, at Emiliano Marcondes til vinter skifter til engelske Brentford i Championship.