Hazard afslører i et interview, hvorfor han ikke ser hans chancer som store, i jagten på Ballon d’Or-titlen. Imens at Ronaldo og Messi er på scenen.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-stjernen Eden Hazard, har flere gange været meldt ud, som en mulig Ballon d’Or vinder. Dog melder den 27-årige belgiske Premier League-stjerne nu ud, hvorfor han ikke tror at han selv kan vinde titlen.

(Photo: Getty Images)

Eden Hazard fortæller samtidig at han har talt med hans far om det, og det er primært hans egen far, som håber på det sker, men samtidig ikke tror at det sker. Grunden til det, er at de fleste spillere som vinder Ballon d’Or, er topscorere eller nogle ekstremt stærke individualister.

Hazard har i løbet af 36 Premier League-kampe, formået at lave 12 scoringer og seks assist. Hazard udtaler følgende om muligheden for at han vinder Ballon d’Or i fremtiden, samtidig med Hazard afslører hvad hans fader fortæller.

Eden Hazard udtaler følgende til BBC Sport:

“Min far har altid fortalt mig, at det bliver svært. Fordi det oftest er topscorerne eller egoisterne, som vinder titlen. Sådan er jeg ikke, og det bliver jeg aldrig, så derfor kan det godt blive svært for mig, at komme i betragtning til Ballon d’Or.”

Det engelske medie TheSportreview skriver samtidig, at de forventer der på nuværende tidspunkt er større chance for at en anden PL-stjerne, går ud og vinder titlen. Den spiller der er tale om, er Liverpool-stjernen Mohamed Salah, som har været ekstremt velspillende i sæsonen.

Dog står det ifølge de fleste ret klart, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er langt foran de andre modstandere. Men de to spillere er efterhånden oppe i årene, og derfor vil vi se en kæmpe ændring om nogle år. Når der ska kæmpes om Ballon d’Or-titlen.

Om nogle år forventes det at stjerner som Neymar, Eden Hazard, Salah kan være nogle af spillerne, som vil kæmpe om titlen.

Læs også: Optakt: Vejle kan sikre sig direkte oprykning til Superligaen