Premier League klubben Huddersfield har netop offentliggjort, at de har hentet endnu en spiller til klubben. Læs, hvem det drejer sig om lige her! 

Den franske angriber Adama Diakhaby skal fremover trække Huddersfield trøjen over hovedet. Fra og med næste sæson har han nemlig skrevet under på at erstatte Monaco trøjen med en blå og hvid stribet fra Huddersfield.

Han forlader den franske Ligue 1 klub bare et år efter han kom til dem. For bare et år siden spillede han for Rennes. Nu skriver han under på en tre-årig aftale med Huddersfield.

(Photo by Icon Sport/Icon Sport via Getty Images)

Overganssummen er ukendt, men det vi kan slå fast er, at den 22-årige angriber har sat sin signatur på en tre-årig aftale med klubben. Det betyder, at han spiller i Huddersfield indtil sæson 20/21. Der er dog indskrevet i den kontrakt, at Huddersfield kan forlænge med den med et år yderligere, hvis de føler for det.

Adama håber nu på at kunne imponere folk i England. Han håber desuden på at kunne føre Huddersfield til gode resultater og ikke mindst imponere manager David Wagner.

“Jeg er meget glad for at kunne byde Adama velkommen til klubben i dag. Han er en ung, sulten spiller, der har et stort ønske om at gøre det godt og få succes i England. Det er jo i sig selv perfekt for vores klub. ” slog manageren først.

“Naturligvis er han stadig i gang med lære og forbedre sig selv. Han har dog allerede en af de egenskaber som vi efterspørger meget hos vores angribere. Han er en direkte spiller, der har det godt med at have bolden med fødderne. Så er han faktisk rigtig hurtig. Netop det passer også godt til vores spillestil.