Hugo Lloris betragtes af mange som en af verdens absolut bedste målmænd. Han spiller til daglig for Totteham i Premier League og er anfører på det franske landshold, der i sommer vandt VM. Han har været i London-klubben siden 2012 og har i skrivende stund mere end 250 kampe på cv’et. Derudover har han slået sig navn fast i Champions League-regi og hver sommer vil større klubber som Real Madrid, Chelsea og Juventus ofte forsøge at hente ham til klubben.

Men den seneste tid har ikke været god for keeperen. Faktisk nok den dårligste tid siden skiftet fra Lyon for seks år og seks måneder siden. Han har lavet flere kampafgørende fejl. Faktisk har han ikke lignet sig selv siden VM-slutrunden. Og det er problematisk for Tottenham, der forsøger at kæmpe med om det engelske mesterskab. Og at gå videre i Champions League.

Faktisk mener den tidligere Tottenham-spiller Jermaine Jenas, at det er så problematisk, at man skal skille sig af mig Hugo Lloris allerede i  januar-transfervinduet.

I midtugens Champions League-kamp mod PSV, var den gal igen for Hugo Lloris. Hans 31-årige krop kom for sent i en tackling uden for feltet. Og det resulterede i et direkte rødt kort. Og kort efter scorede hollænderne til slutresultatet 2-2. Mon ikke Tottenham havde fået tre point, hvis de var 11 mand på banen.

Ud med ham – ind med en ny

Ifølge Goal.com siger Jenas følgende om Hugo Lloris:

“Han har lavet for mange kostbare fejl. Han er ved at blive ældre. Og mere skadet. Og så dropper han mere. Og det må bare ikke ske på det niveau. Han har svigtet holdet for mange gange. Han koster point og gode resultater. Måske man burde sælge ham og købe en ny i januartransfervinudet. Det er min mening.”