Den italienske forsvarsspiller, Andrea Ranocchia, forsøger at opbygge sit omdømme i Premier League, efter han ankom til Hull fra Inter Milan på en lejeaftale, der gælder resten af denne sæson.

MILAN, ITALY – DECEMBER 08: Andrea Ranocchia of FC Internazionale in action during the UEFA Europa League match between FC Internazionale Milano and AC Sparta Praha at Stadio Giuseppe Meazza on December 8, 2016 in Milan,Italy. (Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Ranocchia er ikke nogen ønsket spiller på San Siro, da det ikke er lykkes ham at levere varen i det norditalienske.

Den 29-årige italiener har tidligere arbejdet sammen med Antonio Conte, da han var med til at rykke Bari op i Serie A. Oprykningen førte til skiftet til Inter i 2011.

Conte er angiveligt stadig en stor fan af Ranocchia, som han også har givet 21 italienske landskampe under sig.

Ranocchia blev af sine venner advaret mod et skifte til Premier League, fordi det ifølge dem er svært at tilpasse sig det hårde liv i toppen af engelsk fodbold.

Den advarsel tog Ranocchia dog let på. Han har hjulpet dem til at holde buret rent to gange i fire kampe, og Hull er i skrivende stund placeret et point over nedrykningsstregen.

Ranocchia udtalte til et italienske medie:

“Jeg har talt med spillere, som har spillet i England, og de har alle sagt, at det ville blive anderledes og svært, og at jeg måske ville få problemer.

Men for at være ærlig, så har jeg ikke haft de store problemer her, og jeg er gladere i England, end jeg var i Italien.

Jeg tilbragte seks gode år hos Inter, men det var også svært, fordi de er et tophold. Det var tid til forandring.”

Ranocchia tilføjer, at Conte har haft en stor indflydelse på hans karriere:

“Han er en af de bedste trænere, jeg har haft. Han hjalp mig virkelig med at forbedre mig som spiller og person.

Jeg startede min professionelle karriere på samme tid, som han startede sin trænerkarriere. Vi vandt Serie B med Bari sammen, og har også arbejdet sammen på det italienske landshold.

Jeg vil gerne gøre som Conte. Han har haft succes med det samme i Premier League.”