Hull City fik et kort visit i Englands bedste række, da de forrige sæson rykkede op til the Premier League. Nu er de igen i næste sæson at finde i the Championship, hvor de skal kæmpe om oprykning endnu en gang. 

AF KRISTIAN PARIS

Hull Citys forsvarer Andrew Robertson har længe været rygtet væk fra klubben, der fra næste sæson af ikke skal spille i landets bedste række. De sluttede som nummer 18 i sidste sæson og må derfor tage turen ned i the Championship i endnu en sæson.

Og deres chancer for oprykning til 18/19 sæsonen kan måske blive formindsket. En af deres nøglespillere, Andrew Robertson forlader måske den synkende skude til fordel for Liverpool, der er at finde i den bedste række i landet.

Ifølge Times’ journalist Paul Joyce har de to klubber aftalt en pris på omkring 80 millioner danske kroner for venstre backen – en transfer, der dog kan stige til ca 100 millioner danske kroner.

Ligeledes slår journalisten fast via Twitter, at det obligatoriske lægetjek vil finde sted i morgen, torsdag, og at den scotlandske landsholdsspiller er vendt tilbage fra Hulls pre season tour i Portugal for at diskutere vilkårene for den kommende transfer.

 

Robertson imponerede nemlig for klubben sidste sæson selvom de rykkede ned. Han spillede 33 ud af de 36 kampe i Premier League.

 

 (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)

Og Liverpools manager har nemlig gjort venstre back positionen til en de steder, der i dette sommertransfervindue skal forbedres. Sidste sæson blev midtbanespiller James Milner nemlig forvist til pladsen, efter dårlige præstationer fra fx Alberton Moreno.

Og hvis Robertson kommer til Merseyside klubben bliver det nok også endenpå Morenos karriere i klubben.

Robertson begyndte desuden karrieren i Queen’s Park i Skotland før han røg til Dundee United og siden Hull i 2004.